Blog thumbnail

5 lucruri pe care nu ar trebui să le pui în bagajul de cală

Blog thumbnail

Lucruri pe care nu ar trebui să le pui în bagajul de cală?Ți le spunem noi!

Ești la prima călătorie sau poate încă nu știi exact ce poți și nu poți să pui în bagajele de cală? Ai căutat pe paginile aeroporturilor și a liniilor aeriene dar încă nu știi ce lucruri nu ar trebui să pui în bagajul de cală? 

Pe site-urile liniilor aeriene vei găsi întotdeauna informații despre ce poți și ce nu poți include în bagajul de mână. În schimb, oferă destul de puține informații despre cele de cală. Tocmai de aceea ți-am pregătit noi câteva recomandări de care să ții cont când vine vorba de asta.

Acte

Unul dintre cele 5 lucruri pe care nu ar trebui le pui în bagajul de cală sunt actele! Deși poate poate pare evident, au fost situații în care oamenii și-au pus actele acolo și bagajul a ajuns la destinație în timp ce ei nu. Asigură-te că ai întotdeauna actele la tine, atât pentru a putea trece de securitate, cât și pentru a fi sigur că nu se pierd.

Bijuterii, și alte lucruri de valoare

În momentul în care îți pui bagajul la cală, nu știi ce se poate întâmpla cu el. Cei de la securitate nu au întotdeauna grijă la felul în care așează bagajele. Ba chiar pot să le și controleze și să ia obiecte din ele. Pe lângă asta, dacă ai un zbor lung, cu escale, e posibil ca bagajul să se piardă pe drum și să nu ajungă la timp la destinație. Tocmai de aceea este important să îți păstrezi banii și lucrurile de valoare în bagajul de mână.

Medicamente

În cazul medicamentelor se aplică cam aceeași situație ca mai sus. Nu pune medicamentele în bagajul de cală dacă știi ca vei avea nevoie de ele. Întotdeauna poate apărea ceva neprevăzut, așa că e mai bine să fii pregătit și să ai anumite lucruri la îndemână.

Încărcătoare și alte electronice

Un alt lucru dintre cele 5 lucruri pe care nu ar trebui să le pui în bagajul de cală sunt electronicele. Este indicat să păstrezi și încărcătoarele împreună cu celelalte electronice cât mai aproape de tine. Dacă le pui în bagajul de cală riști să se piardă sau să fie lovite. Asta fiindcă nu știi niciodată cine se ocupă de bagajul tău. Plus că, e mai bine să le ai la tine în cazul în care zborul are întârziere, nu? Te poți uita la film sau serial în timp ce aștepți.

Toate hainele

Tocmai din cauză că bagajele pot suferi întârzieri, mai ales în situația zborurilor lungi cu escală, este indicat să îți pui o parte din haine în bagajul de mână, pentru a te asigura că nu rămâi fără haine de schimb în momentul în care ajungi la destinație.

Gata, pregătit pentru următoarea vacanță? Acum știi cum să îți organizezi bagajele astfel încât să nu îți pierzi lucrurile de valoare și să poți fii liniștit, chiar dacă bagajul tău nu ajunge la timp.

Alege bagajul perfect pentru tine de pe site. Nu uita să ne urmărești pe Facebook și Instagram!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cos de Cumparaturi

0

Nu ai niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close