Blog thumbnail

8 filme cu și despre călătorit care să îți aline dorul de ducă

Blog thumbnail

Știm, știm, știm, ți-e dor de o vacanță, de un citybreak, de o ieșire undeva. Măcar până la colțul blocului. Te înțelegem perfect. Și nouă ne e. Ne e dor să căutăm noi destinații și să vânăm bilete ieftine de avion. Să căutăm cazare, ce să vizităm și ce să mâncăm pe unde mergem. Ne e dor să ne facem bagajele și să ne grăbim la aeroport. Ne e dor de răsăritul și apusul pe care le-am văzut de atâtea ori din avion. 

Ne e dor de ducă. Și faptul că nu putem ieși nici măcar din casă e și mai greu de făcut când tu defapt te visezi în cealaltă parte a lumii. Noroc cu filmele și serialele despre călătorit care ne mai alină dorul. Și tocmai pentru că ne gândim la mulți dintre noi care se află în aceeași situație, ne-am gândit să facem o listă cu cele mai bune filme cu și despre călătorit la care să vă uitați pentru a vă alina dorul de ducă.

Eat Pray Love


 

 

Un film perfect pentru o mică călătorie în jurul lumii. Din Italia, în India și mai apoi în Indonezia. Filmul este făcut după cartea cu același nume, de Elizabeth Gilbert. Pe lângă călătorit, filmul este și despre reflexie și găsirea sinelui. Un feel-good movie, perfect pentru perioada asta.

Mamma Mia! (și Mamma Mia Here We Go Again)


 

 

 

Deși este mai mult un musical, faptul că este filmat în Grecia, îi dă dreptul să fie pe lista noastră de filme despre călătorit. Iar dacă îți place muzica celor de ABBA, este filmul perfect pentru tine. Grecia, ABBA și Meryl Streep? Yes, please!

Letters to Juliet


 

 

Filmat în frumoasa Italie, ne poartă pe urmele Julietei și reunirea unui cuplu de îndrăgostiți ce au luat-o pe drumuri diferite. Așa că dacă vrei o poveste de dragoste purtată pe drumurile din Toscana, îți recomandăm să te uiți la Letters to Juliet. O să îți placă!

Midnight in Paris


 

 

Din Italia ne mutăm în Franța, la Paris. Dar nu orice Paris, ci Parisul anilor 20, unde ne întâlnim cu Hemingway, soții Fitzgerald sau Pablo Picasso. Ne plimbăm înainte și înapoi printre ani cu un scriitor care are norocul să călătorească în timp și să se întâlnească cu cele mai mari inspirații ale carierei sale. P.S. Soundtrack-ul e de vis!

A Good Year


 

 

Rămânem în Franța, dar ne mutăm în sudul ei, în Provența, unde pornim pe urma lui Max care moștenește o podgorie de la unchiul lui și nu știe ce să facă cu ea. Cum să zicem “nu” unui film care ne duce în Franța și ne servește și cu un pahar de vin?

Vicky Cristina Barcelona


 

 

După Franța nu strică și un pic de Spania, în Vicky Cristina Barcelona. E filmat în Barcelona, Oviedo și Aviles, așa că vedem mai multe locații în același film! Ca să nu mai zicem că îi avem pe Javier Bardem, Penelope Cruz și Scarlett Johansson în rolurile principale. Yay! 

The Secret Life of Walter Mitty


 

 

Dacă vreți ceva mai diferit și mai inedit puteți să vă uitați la The Secret Life of Walter Mitty care ne poartă din SUA în Islanda cu ajutorul lui Walter Mitty care deși lucrează la Life Magazine este dornic de aventură așa că pornește pe urmele unui negativ de poze de care are nevoie la revistă. Aventură ce îl poartă tocmai în Islanda! Já endilega!

Up


 

 

Nu putem să încheiem lista de filme de călătorit cu unul ce ajunge la inimile noastre ori de câte ori îl vedem. Filmul Up! Numai bun să ne imaginăm și noi că ne legăm niște baloane la casă și plecăm și noi unde vrem. Doar nu am ieși din casă, nu?

 

 

 

 

 

Acum că ți-am dat câteva opțiuni de filme din care să alegi e timpul să călătorești! Iar dacă ai și tu sugestii de călătorit stând acasă, în perioada asta, le așteptăm cu mare drag!

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cos de Cumparaturi

0

Nu ai niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop