Program de lucru :

Dep. Vanzari : Luni – Vineri: 9.00 – 17.00

 • -Comenzile procesate pana la ora 13 .00 se vor livra catre courier in aceeasi zi , iar comenzile primite dupa ora 13.00 se vor livra a doua zi catre courier.
 • -Comenzile lansate vineri vor fi procesate si livrate catre courier in cursul zilei de luni 
 • -Transportul este asigurat de firma de curierat DPD
 • -Taxa de transport este de 20 ron
 • -Comenzile peste 300 ron au transport gratuit

In  ce conditii pot returna produsele?

In orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila Euroart import-export SRL. – colete deteriorate, produse gresit facturate/gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie), acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu Euroart import-export SRL).

Securitatea datelor personale

Datele pe care le furnizezi la plasarea unei comenzi pe site-ul euroartonline.ro , sunt folosite exclusiv pentru a te putea identifica si pentru a-ti putea livra produsele comandate cat mai repede si in conditii de siguranta.

Toate informatiile completate in formularele pentru plasarea unei comenzi (nume, adresa, adresa de e-mail, telefon), precum si mesajele private sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite niciodata unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga.

Site-ul euroartonline.ro nu solicita crearea de cont, informatiile solicitate sunt minime, nu solicitam date personale precum CNP, date din cartea de identitate, datele solicitate fiind utilizae exclusiv pentru livrarea/facturarea comenzii plasate de catre dumneavoastra. Datele sunt salvate intr-o baza de date temporara, strict securizata,  si sunt sterse dupa receptionarea comenzii de catre dvs, nu va vom trimite oferte publicitare, newsletter si nu vom folosi date dumneavoastra pentru nici un fel de activitate de marketing.

Politica anti-spam

Site-ul euroartonline.ro  nu incurajeaza spam-ul si va asigura ca datele dvs personale sunt in deplina siguranta dupa inregistrarea cu succes a formularului completat. Este important de retinut ca euroartonline.ro  nu furnizeaza adresa ta de email unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera adrese de email obtinute prin intermediul acestui site. 

Prin completarea datelor dvs. in formularele de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie utilizate in scopul livrarii si facturarii comenzii, nu prelucram datele, nu le transmitem, nu le transferam, nu te vom deranja cu mesaje promotionale sau oferte.

ANPC

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Telefonul consumatorilor
0219551

Cos de Cumparaturi

0

Nu ai niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop